سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر که را نهال خوى و خلق به بار بود ، شاخ و بر او بسیار بود . [نهج البلاغه]
روستای فرهنگی تاریخی تمدنی کوه پنبه
درباره



روستای فرهنگی تاریخی تمدنی کوه پنبه

وضعیت من در یاهـو
مدیر وبلاگ : مجید بازیار[299]
نویسندگان وبلاگ :
جمال رستم منش[0]
....[0]

پیوندها
تغییر مطلوب
مــــــــــــــبـــــــلِّــــــــــــغ اســــــــلـــام
بلوچستان
اسپایکا
►▌ استان قدس ▌ ◄
نغمه ی عاشقی
ســـــــــاده دل
مشاور
سلحشوران
شباهنگ
farzad almasi
هستی تنهاااااا.....
.: شهر عشق :.
رویای شبانه
پیامنمای جامع
دلـتنگـ هشـیگـــــــــی
محمدمبین احسانی نیا
*bad boy*
سربازی در مسیر
منتظر نباش تا پرنده ای بیاید و پروازت دهد در پرنده شدن خویش بکوش
ترخون
♥Deltangi
محمد قدرتی
شورای دانش آموزی شهرستان
ماه تمام من
غزلیات محسن نصیری(هامون)
عاشق فوتبال20
عکسهای سریال افسانه دونگ یی
ܓ✿ دنـیــــای مـــــــن
نمی دونم بخدا موندم
نــــــا کجــــــا آبـــــــاد دل مــــن ...
پرسپـــــــــــــــو لیـــــــــــــــــــــــــــــس
جدید ترین مطالب
یار کارگر
بهار عشق
ماه مهربان من
آپدیت یوزر پسوورد نود32
مناجات با عشق
حرف های نگفته دلهای شکسته بارانی از غم
پرسپولیس
هیئت حضرت زهرا(س)شرفویه
دنیای دیگه ایه، این دل نوجون ها
معماری
اینا حرف دله...
کیمیای ناب
امام زمان
غزل عشق
کـ ـهـ ـکـ ـشـ ـان
کوثر ولایت
عاشق دل شکسته
The best of the best
من - او = هیچکس
از هر دری سخنی
وبلاگ بایدهلو باشد
جزتو

روزنامه «بهار» با رای هیئت نظارت بر مطبوعات، توقیف و پرونده آن برای رسیدگی قضایی به دادگاه ارسال شد.

علاءالدین ظهوریان دبیر هیئت نظارت بر مطبوعات در گفتگو با خبرنگار مهر، از اعلام رای این هیئت در خصوص روزنامه «بهار» خبر داد و گفت: بر اساس رای هیئت نظارت بر مطبوعات، روزنامه «بهار» توقیف و پرونده‌اش برای رسیدگی قضایی به دادگاه معرفی و ارسال شده است.

دبیر هیئت نظارت بر مطبوعات پیشتر از رسیدگی به موضوع مقاله مندرج شده در روزنامه بهار در جلسه امروز دوشنبه 6 آبان این هیئت خبر داده بود.

یادآوری می‌شود روزنامه بهار چهارشنبه گذشته، اول آبان‌ مقاله‌ای با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی و یا الگوی ایمانی؟» منتشر کرد که مسئولان این روزنامه ضمن عذرخواهی و توقف کار خود به صورت موقت، نامه‌ای را به شرح زیر منتشر کردند.

«روزنامه بهار به‌مناسبت روز عید غدیر خم یادداشت وارده‌ای را با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی» به‌دلیل خطای فنی به چاپ رساند که متأسفانه موجب جریحه‌دار شدن روحیه مومنان حضرت علی (ع) شد. پس از آن مدیریت روزنامه اقدام به عذرخواهی در چند رسانه و امروز(شنبه) اقدام به انتشار چند یادداشت در نقد مطلب مورد نظر کرد که نشان دهد تا نظرات مندرج در یادداشت علی‌اصغر غروی به دور از مشی «بهار»، مدیران، روزنامه‌نگاران و کارمندان آن است. بر مردم عزیز فشارکاری و احتمال خطای غیرعمد پوشیده نیست (که این نافی مسئولیت نیست). از این رو، روزنامه بهار در راستای تلطیف فضای جامعه و به‌دست آوردن دل مؤمنین راستین و واقعی اقدام به عدم انتشار موقت و چند روزه کرده و از همه‌ خوانندگانش مجدداً پوزش می‌خواهد.»

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 10:14 عصر     |     () نظر
دالبوداک که جوان ترین نماینده پارلمان ترکیه است اعلام کرده است در نخستین حضور خود در جلسه پارلمان در 31 اکتبر (3 روز دیگر) با حجاب اسلامی حضور خواهد یافت.
دو نماینده زن عضو حزب حاکم عدالت و توسعه در پارلمان ترکیه اعلام کردند از این پس با حجاب اسلامی روسری در جلسات پارلمان شرکت خواهند کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک " گولای سامانجی" نماینده شهر قونیه و" نورجان دالبوداک" نماینده شهر دنیزلی در پارلمان ترکیه که به تازگی از سفر حج تمتع برگشته اند اعلام کردند از این پس با حجاب اسلامی در جلسات پارلمان شرکت خواهند کرد.

طبق قانون لاییک جاری بر ترکیه در 90 سال گذشته حضور بانوان با حجاب اسلامی در اماکن دولتی نقض اصول لاییک شناخته می شد اما این نمایندگان زن معتقدند لغو قانون منع حجاب که اخیرا در بسته ای اصلاحی از سوی رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه ارایه شده است، راه را برای حضور آنان با حجاب اسلامی در جلسات پارلمان باز می کند.

گفتنی است اولین و آخرین تجربه حضور یک زن محجبه در جلسات پارلمان ترکیه به ماجرای حضور " مروه کاواکچی" نماینده عضو حزب منحله رفاه در پارلمان در سال 1999 باز می گردد که با " هو کردن" و مخالفت نمایندگان دیگر احزاب لاییک مجبور به ترک جلسه پارلمان شد.

از این دو نماینده زن خانم گولای سامانجی یک زن محجبه است که بیرون از جلسات پارلمان حجاب اسلامی دارد اما به دلیل منع حضور در پارلمان با حجاب اسلامی در جلسات پارلمان کشف حجاب می کرد اما خانم نورجان دالبوداک به دلیل تشرف به حج تمتع می خواهد از این پس حجاب اسلامی خود را رعایت کند.
وی سال گذشته نیز پس از بازگشت از سفر حج به حضور با روسری در جلسات پارلمان ابراز تمایل کرد اما نیت خود را عملی نکرد.

اما این بار دالبوداک که جوان ترین نماینده پارلمان ترکیه است اعلام کرده است در نخستین حضور خود در جلسه پارلمان در 31 اکتبر (3 روز دیگر) با حجاب اسلامی حضور خواهد یافت.

در صورت حضور این دو زن با حجاب اسلامی در پارلمان ، این نخستین بار در تاریخ جمهوری لاییک ترکیه در 90 سال گذشته است که زنی با حجاب اسلامی در جلسات پارلمان شرکت می کند.

"گولای سامانجی" که یک زن محجبه است تا کنون مجبور بود در جلسات پارلمان کشف حجاب کند







"نورجان دالبوداک" جوان ترین نماینده عضو پارلمان ترکیه سه روز دیگر می خواهد با روسری در جلسه پارلمان حضور یابد.







کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 10:12 عصر     |     () نظر

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نرخ بیکاری 12.2 درصدی و نرخ بیکاری 26 درصدی جوانان گفت:‌ این ارقام و همچنین نرخ مشارکت اقتصادی 38درصدی نشان دهنده این است که ازنظر نرخ بیکاری درشرایط مطلوبی قرار نداریم .

به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، علی ربیعی درمراسم افتتاح نمایشگاه کاردانشگاه صنعتی شریف که امروز درمحل این دانشگاه برپا شده بود اظهار امیدواری کرد :‌ فارغ التحصیلان دانشگاهی اگر درقالب تعاونی های دانش بنیان شرکت تشکیل دهند صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون ‌تا 80 درصد تسهیلات دریافتی را ضمانت می کنند. باتصمیم یاد شده مشکل تامین وثیقه اخذ تسهیلات فارغ التحصیلان برطرف شود .

وی ‌تولید اندیشه و فکر و تولید ی ملموس رادوعنصر، اساسی برای توسعه و عزت کشور دانست و افزود:این دوعنصرباتولید فکرو تولید فیزیکی می توانند حیات روبه پیشرفت کشور را تضمین کنند.

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌اعتقاد دارم که تولید قدرت و ثروت ملی درسایه تلاش این دو عنصرمحقق می شود چرا که امروز مفهوم قدرت ملی تغییرپیدا کرده است وتولید فکری که بتواند به تولید منجرشود قدرت جامعه محسوب می شود و همان گونه که مقام معظم رهبری تاکید دارند پیشرفت کشورباید از سرعت بیشتری برخوردارشود .

ربیعی بااشاره به نرخ بیکاری 12.2 درصدی و نرخ بیکاری 26 درصدی جوانان افزود :‌این ارقام و همچنین نرخ مشارکت اقتصادی 38درصدی نشان دهنده این است که ازنظر نرخ بیکاری درشرایط مطلوبی قرار نداریم .

وی ،‌میانگین رشد بهره وری نیروی کار را 1.3 درصد اعلام کرد و با اشاره به اینکه ازنظر شاخص سهولت کسب و کاردر بین کشورهای جهان رتبه 144 را داریم گفت :‌رتبه کشوردربین کشورهای مختلف ازنظرحمایت ار سرمایه گذاری نیز166 است و این نشان می دهد به راحتی نیز نمی توانیم به سمت سرمایه گذاری آسان و افزایش اشتغال حرکت کنیم .

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی به برنامه های گسترده دولت درحوزه بهبود فضای کسب و کار و اشتغال اشاره کرد وگفت :‌این برنامه در دو عرصه سیاست خارجی و داخلی هم زمان پیش می رود .

ربیعی یاد آورشد : ‌برای برون رفت از این وضعیت نیازداریم که دانشگاهیان وارد عرصه شوند و ما انتظارداریم دانشگاه در ترویج فرهنگ کار ، تولید و کارآفرینی مطالعات و پژوهش های گسترده ای را انجام دهد .

وی تاکید کرد : ما به ترویج و تقویت فرهنگ کار،‌تولید ،‌کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی با بهره گیری از نظام آموزشی و رسانه ای نیازداریم وباید به مستند سازی چهره های ماندگاردرعرصه کار و کارآفرینی اقدام کنیم .

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه نقدینگی موجود در جامعه اگر درمسیر تولید قرارگیرد می تواند بخش عمده ای ازمشکلات را برطرف کند یاد آورشد :‌ هنوزنگهداری نقدینگی ها وسوق ندادن آن به چرخه تولید یک فرهنگ است .

ربیعی شناخت تجربه بنگاه های فعال ومدل سازی الگوهای ایجاد اشتغال را یکی از وظایف دانشگاهیان دانست و با اشاره به اینکه توام کردن آموزش و مهارت یکی از مشکلات آموزشی کشور است گفت :‌ دانشگاهی که نه تئوریسین و نه تکنسین تولید کند نمی تواند به مسیر توسعه کشور کمک کند .

وی ازتقویت صندوق شراکت برای تجاری سازی ایده ها و پشتیبانی از شرکت های نوپا خبرداد و یاد آورشد :‌بررسی زمینه های مختلف نشان می دهد درحوزه "آی تی"‌ می توان حداقل دومیلیون شغل تولید کرد .

ربیعی ‌،مطالعه برروی الگوهای صنعتی شدن را یکی دیگر از اقداماتی دانست که دانشگاهیان باید آن را بررسی کند یادآورشد :‌ دانشگاه باید بابررسی عمیق الگوهای صنعتی ویافتن تجربه های دیگران الگوی صنعتی کشوررا متناسب با شرایط ایران تدوین کند .

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد ساختارهای نهادی برای ارتباط سرمایه گذاران بانخبگان را مورد تاکید قرارداد و گفت :‌ ساختار سازمانی وعملکردی چنین نهادهایی درکشور هنور به درستی مطالعه و ایجاد نشده است .

وی شناسایی فرصت های سرمایه گذاری درکل کشوررا از دیگر وظایف نظام آکادمیک کشور برشمرد و بااشاره به اینکه اگردانشگاه به مقوله کیفیت توجه کند جامعه رشد خواهد کرد افزود :‌ تلاش جامعه دانشگاهی برای پیشرفت کشور واقعا ستودنی است اما محقق ساختن اهداف توسعه ملی فقط با ارتقاء‌کیفیت در آموزش و پژوهش دردانشگاه ها امکان پذیراست چرا که جامعه بدون داشتن نیروهای خلاق و کارآفرین رشد نکرده است و ما باید این پیوند ها را درجامعه احیاء کنیم .

ربیعی با اشاره به اینکه 4.3 میلیون دانشجو داریم واین یک قدرت است اظهار کرد :‌اگراین جمعیت در فرآیند خلاقیت و نوآوری قرارگیرد کشور حتما به اهداف خود خواهد رسید .

وزیرتعاون،‌کارورفاه اجتماعی به توسعه دانشگاه های نسل چهارم یعنی دانشگاه های کارآفرین اشاره کرد و ادامه داد :‌رسالت دانشگاه باید تربیت کارآفرین به جای کارجو باشد .


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 10:8 عصر     |     () نظر
لقب قوی ترین مرد جهان که سه سال در اختیار بهداد سلیمی بود به وزنه بردار روسی رسید.

به گزارش ایسنا، حسین رضازاده (رییس فعلی فدراسیون وزنه‌برداری) در مسابقات جهانی لهستان که در سال 2002 برگزار شد، قوی‌ترین مرد جهان لقب گرفت. رضازاده تا مسابقات جهانی 2006 دومنیکن نیز این عنوان را با خود یدک کشید.

در غیاب حسین رضازاده، ایران از مسابقات جهانی 2007 تا 2009 لقب قوی‌ترین مرد جهان را از دست داد تا این که در مسابقات 2010 ترکیه با ظهور پدیده‌ای به نام بهداد سلیمی در رده بزرگسالان، باز هم این عنوان به ایران بازگشت. سلیمی در مسابقات جهانی پاریس و المپیک لندن نیز قوی‌ترین مرد جهان شد.

در مسابقات جهانی 2013 لهستان بهادر مولایی برای دفاع از این لقب به صحنه رقابت‌ها رفت که با توجه به کم تجربگی و جوانی اش با کسب یک طلا و دو نقره عملکرد خوبی داشت اما عنوان قوی‌ترین مرد جهان پس از سه سال از چنگ ایران در آمد و به وزنه بردار روسیه رسید.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 10:6 عصر     |     () نظر












کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 9:57 عصر     |     () نظر
آبشار لاتون نزدیک شهر آستارا است. این آبشار با ارتفاع حدود 105 متر بلندترین آبشار استان گیلان و ایران است. گزارش تصویری از فرود ورزشکاران با طناب از این آبشار را ببینید.








کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 9:54 عصر     |     () نظر
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در جدیدترین نوشته اش در فیس بوک به موضوعات مختلف از جمله بیلبوردهای "صداقت آمریکایی" در خیابان های تهران و حادثه روی داده در حاشیه دیدار میرحسین موسوی و دخترانش در روز عید غدیر اشاره کرد.

متن نوشته جدید ظریف به این شرح است:


دوستان سلام

ساعت 9 و نیم شب یکشنبه است و تازه از هیئت دولت برگشته ام.

دیروز، بعد از یک هفته استراحت درمانی در منزل، به وزارت امور خارجه رفتم. البته در دوران استراحت هم جلسات و کار را از منزل دنبال می کردم. به عبارتی دورکاری!

روز شنبه، بعد از چند ملاقات و دیدار و جلسه داخلی، با اخضر ابراهیمی، نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد در مورد سوریه، که به تهران آمده است دیدار و پس از آن مصاحبه مطبوعاتی مشترک داشتیم و در مورد روش های کمک به بازگشت صلح به سوریه و امنیت به منطقه گفتگو کردیم. 12 سال پیش با آقای ابراهیمی در کنفرانس بن، برای بازگرداندن صلح به افغانستان پس از رهایی از طالبان همکاری خوب و موفقی داشتم و امیدوارم این بار هم بتوانیم به توقف خونریزی در سوریه کمک کنیم.

در روزهای گذشته شاهد تحولات مختلفی بودیم. مهرورزی های فراوانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به بنده و سیاست خارجی حتی در معابر عمومی پایتخت ابراز شد! که البته نگرانی زیادی از آن نیست. خوشحالم که مردم و مسئولین عالیرتبه کشور از سیاست خارجی حمایت می کنند و در این دو روز هم تأییدهای محکم و مجددی از این حمایت ها را دریافت کردم که باعث دلگرمی بنده و همکارانم شد. امیدوارم که بتوانیم با حمایت مردم و مسئولین باری را از دوش کشور و مردم برداریم و در مقابل این همه بزرگواری شما شرمنده نشویم.

نکته دیگر. آنچه در روز عیدغدیر اتفاق افتاد برای همه تلخ بود. نظرات و انتقادات شما را هم در این زمینه دیدم و گرچه توقع دوستان برای موضع گیری پیرامون مسایلی که از حوزه مسئولیت من خارج است را غیرواقع بینانه می دانم، ولی از اینکه صفحه مرا برای اظهارنظرهای خود قابل می دانید خوشحالم و از همه شما سپاسگزار، که حتی در پاره ای از موقعیت ها، اگرچه با تلخی، بازهم به یاد من هستید. به قول نظامی گنجوی:

اگر با من نبودش هیچ میلی
چرا ظرف مرا بشکست لیلی

به هرحال در این زمینه اظهار نظر وزیر محترم اطلاعات، که قبل از من توجه همکار گرانقدرم سرکار خانم دکتر ابتکار را جلب کرده بود، به نظر من هم شروع خوبی برای برخورد سازنده با این گونه موارد است: «برقراری امنیت باید در چارچوب باشد. خداوند از پایمال شدن حق خود اگر سهوی و غیرعمدی باشد گذشت می‌کند اما از پایمال شدن حق مردم حتی اگر سهوی هم باشد نمی‌گذرد. کسانی که دل به مهر نظام مقدس جمهوری اسلامی بسته‌اند و علاقه‌مند به رشد این نظام هستند باید در جهتی حرکت کنند که همه ملت احساس امنیت کنند و البته پیشگیری مقدم بر درمان است.»

امیدوارم در روزهای آینده بیشتر در مورد تحولات سیاست خارجی برای شما گزارش دهم.

شب همگی شما خوش و خدا نگهدار ایران عزیز و شما مردم خوب و بزرگوار.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 9:51 عصر     |     () نظر

 

با بررسی دقیق شرایط دریافتیم که ناچار هستیم بیش از هفت میلیون تن گندم وارد کنیم؛ آن هم در شرایط تحریم. البته این مساله فقط شامل گندم نمی‌شود بلکه در بسیاری از بخش‌های مشکلات فراوانی وجود دارد.

رییس‌جمهور با انتقاد از نحوه سرمایه‌گذاری سالیان اخیر درآمدهای ارزی کشور ،از آن به عنوان فرصتی طلایی یاد کرد که توجه به آن از سوی دولتمردان قبلی می‌توانست به احیای حوزه کشاورزی بیانجامد، اما عکس آن اتفاق افتاد.

 

در آمدهای ارزی سالیان اخیر کجا سرمایه‌گذاری شده است؟

 

به گزارش خبرنگار ایسنا حسن روحانی در چهارمین کنگره سراسری خانه کشاورز در جمع تلاشگران و فعالین حوزه کشاورزی با اشاره به این‌که در سال‌های گذشته بهترین شرایط درآمد ارزی را داشتیم و سالانه حدود 100 میلیارد دلار از درآمد ارزی برخوردار بودیم با طرح این پرسش که این پول‌ها کجا سرمایه‌گذاری شده است؟ اظهار کرد: چطور در این فرصت طلایی نتوانستیم بخش‌های مختلف بخصوص حوزه کشاورزی را احیا کنیم و در همین دوره است که آب‌های زیرزمینی افت می‌کند، زمین شور و شورتر می‌شود، دریاچه ارومیه‌ی زیبا خشک می‌شود و زاینده‌رود زیبا به خشک ‌رودی تبدیل می‌شود و دیگر نگویم از هامون و کارونش.

 

 

روحانی در آغاز این مراسم با بیان این‌که ای کاش در کنار تقدیر از پیشکسوتان فعال و تلاشگر حوزه کشاورزی از چند نفر از بانوان زحمتکش این عرصه هم تقدیر می‌شد، گفت: در سراسر کشور در بخش‌های مختلف کشاورزی خانم‌ها بار سنگینی را بر دوش داشته و دارند، پس به همه خانم‌هایی که در عرصه کشاورزی تلاش می‌کنند خدا قوت و دست مریضات می‌گویم.

 

با فضای کشاورزی بیگانه نیستم

وی با بیان این‌که دیدار با مردان و زنانی که در صحنه امنیت غذایی کشور و اقتدار این مرز و بوم تلاش می‌کنند، برای رییس‌جمهور منتخب مردم یک افتخار است، خاطرنشان کرد: خیلی با فضای کشاورزی بیگانه نیستم و روستازاده هستم و در دوران تحصیلی‌ام در نوجوانی در دبستان گاهی کار کشاورزی هم کرده‌ام پس اگر دست پینه بسته افتخار است، که همین‌طور است، من هم در سن 10 سالگی در فصل تابستان به خاطر کار کشاورزی دست‌هایم پینه بسته بود.

 

رییس‌جمهور با بیان این‌که کشاورزی دنیای خود را دارد و شاید سود کار در این حوزه در مقایسه با بخش‌های دیگر کمتر باشد، اما افتخار آن بسیار بیشتر است، تصریح کرد: در کشاورزی سر و کار با طبیعت است.

 

روحانی در ادامه به آیه‌ای از قرآن اشاره کرد و گفت: در این آیه از قرآن به قدرتی که بذر را می‌رویاند و رویش بذرها از ناحیه اوست اشاره می‌شود پس بذر را کشاورز می‌افشاند اما رویش بذر به دست حق است و با اراده اوست.

 

کشاورزی در توسعه و هم امنیت ملی کشور تاثیرگذار است

وی با بیان این که زارع کلمه زیبایی است از نام‌های خداوند، افزود: خدا خود را زارع می‌داند و زارع واقعی اوست و کشاورزان وسیله زارعت را آماده می‌کنند، البته این وزارتخانه در قدیم فلاحت و زراعت نام داشت که کم کم الفاظی که بوی دینی بیشتری داشتند به دلیل فارسی کردن عوض شدند، اما به هر حال کشاورزی مایه مباهات و افتخار برای همه دست‌اندرکاران این بخش مهم است که هم در توسعه کشور و هم امنیت ملی کشور تاثیرگذار است.

 

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که کم و بیش از مشکلات کشاورزی و معضلات زیادی که کشاورزان ما با آن دست به گربیان هستند باخبرم، گفت: بزرگ‌ترین سرمایه نه فقط برای کشاورزان بلکه برای یک ملت و کشور، آب و خاک است چون آب مایه حیات و خاک سرزمینی است که روی آن زندگی می‌کنیم و همه رویش‌ها و تولدها در این پهنه اتفاق می‌افتد.

 

روحانی با اشاره به اهمیت مساله حراست از خاک، تصریح کرد: شاید در نظر بعضی خاک ناچیزترین شی در زندگی باشد، اما برای این‌که خاک به دست آید صدها و گاهی میلیون‌ها سال باید تحولات پشت سر هم رخ دهد تا خاک آماده در اختیار ما قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر این‌که با خاک آماده برای کشت بی‌رحمانه رفتار شده است، خاطرنشان کرد: آنگاه که به فکر مسکن و شهرسازی، ساخت و ساز جاده، پل و هرگونه تغییر و تحولی روی زمین بودیم کمتر فکر می‌کردیم که جای مناسب کار را پیاده کنیم و زمین آماده کشاورزی را تبدیل به محل سکونت نسازیم پس کمتر فکر کردیم که جایگاه شهر را به درستی انتخاب کنیم پس باغات و درختان ناجوانمردانه تخریب شدند و این تاسفی است که جبران آن سالیان دراز به طول می‌انجامد.

 

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که ما از لحاظ آب در مضیقه هستیم، اظهار کرد: کشور ما به لحاظ بارندگی جزء سرزمین‌های پرآب نیسیت و با بارندگی متوسط 240 می‌توانیم جزء کشورهای خشک باشیم پس باید قدر قطره قطره آب، حیات این سرزمین را بدانیم و برای قدردانی از آب نیازمند تدبیر و برنامه‌ریزی و سرمایه هستیم.

 

روحانی با اشاره به اینکه در حال حاضر سرمایه حرف هیچ کس را گوش نمی‌کند و به دنبال واژه سود است آن هم سود توام با امنیت پایدار، افزود: سرمایه توصیه هیچ کس را گوش نمی‌کند و همچون آهویی به دنبال جایگاه سود می‌گردد پس اینجا مداخله دولت لازم است.

 

خیرین فقط مدرسه‌ساز و مسجدساز نیستند

وی با اشاره به این‌که گاهی ممکن است بخش خصوصی به دلایلی حاضر نباشد همه سرمایه‌ی خود را سرمایه‌گذاری کند، گفت: در کنار دولت، تشکل‌ها باید به صحنه آیند و دست به دست هم دهند و خیرین که در صحنه‌های مورد نیاز یک ملت با سود کم اما با اعتقاد به برکت آن به صحنه می‌آیند وارد عمل شوند چون خیرین فقط مدرسه‌ساز و مسجدساز نیستند.

 

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که بخش کشاورزی نه تنها غذای مردم را تامین می‌کند، بلکه موجب استمرار حیات جامعه است، اظهار کرد: هر روز از دست‌رنج کشاورزان قدردانی می‌کنیم و هر بار که در کنار سفره غذا می‌نشینیم و در پایان الحمدالله رب العالمین می‌گوییم و در واقع حمد خدا را به جا می‌آوریم در دل سپاس می‌گوییم ، همه آنهایی که سفره ما را رنگین کرده‌اند، این سفره را می‌شود از دست‌رنج دیگر ملت‌ها هم رنگین کرد، اما دیگر افتخاری نیست چون فقط شکم سیر می‌شود اما روح و جان غذایی نمی‌گیرد.

 

وی با بیان این‌که افتخاری وجود ندارد که سفره ما سرزمین کشاورزی دیگران را آباد کند، گفت: از آمریکای لاتین گرفته تا شمال آفریقا، اروپا و آسیای دور آثاری از زر و زراعت‌شان در سفره ایرانی کم و بیش یافت می‌شود و آیا این برای ما افتخار است؟ کشوری که در سال‌های گذشته بهترین درآمد ارزی را داشته است چطور نتوانسته از این فرصت طلایی در بخش‌های مختلف استفاده کند و به ویژه در زمینه احیای بخش کشاورزی از آن بهره بگیرد.

 

ستیز با طبیعت، ستیز با خودمان است

 

رییس‌جمهور با بیان این‌که باید از طبیعت استفاده کنیم چون ستیز با طبیعت، ستیز با خودمان است، افزود: باید از مرتع استفاده کنیم چون ستیز با مرتع یعنی نابودی خاک و کمبود آب.

 

روحانی توضیح داد: وقتی زمین خشک شود و جنگل‌ها از بین برود ابری که با چشم‌های تیزبین از آسمان عبور می‌کند در سرزمین خشک متوقف نخواهد شد و عبور می‌کند و آنجا که سبزه و درخت می‌بیند، می‌ایستد و از گریه شوق می‌بارد.

 

دولت زمانی که مسئولیت را بر عهده گرفت با آمار و ارقام دهشتناکی مواجه شد

وی با تاکید بر این‌که با طبیعت ستیز نکنیم و از طبیعت منصفانه استفاده کنیم، تصریح کرد: دولت زمانی که مسئولیت را بر عهده گرفته است با آمار و ارقام دهشتناکی مواجه شده است و از اولین عزیزانی که آمار را با او مرور کردم آقای دکتر کلانتری بود که زحمات زیادی برای بخش کشاورزی کشیدند و ان‌شاءالله خواهند کشید. همچنین با آقای مهندس حجتی صحبت‌هایی داشتم البته اول که به ایشان گفتم بیایید کمی ناز می‌کرد و افراد دیگری را معرفی می‌کرد و می‌گفت دوره ما گذشته است و جوان‌ترها باید بیایند.

 

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که از روزهای اولیه آمارهای نگران‌کننده دریافت می‌کردیم، توضیح داد: یک بخش می‌گفت سیزده میلیون تن گندم تولید کردیم، بخش دوم می‌گفت باید 7/5 میلیون تن گندم وارد کنیم و بخش سوم می‌گفت کل نیاز ما 10/5 میلیون تن است.

 

به گزارش ایسنا، روحانی در ادامه به شوخی گفت وقتی دیدم ریاضی من کفایت نمی‌کند تا این عددها را حل و فصل کنم بررسی‌های لازم را انجام دادیم و دیدیم باید بیش از هفت میلیون تن گندم وارد کنیم آن هم در شرایطی که نفت و کشتیرانی ما تحریم است و نقل و انتقالات بانکی مصیبت‌های خاص خود را دارد، اما نه تنها گندم، بلکه بسیاری نهاده‌ها در این بخش باید وارد شوند وگرنه بخش زراعی و دامی، باغات و شیلات با مشکلات بسیار مواجه خواهند بود.

 

وی با اشاره به این‌که برای احیای کشاورزی و رونق آن از اول پاییز نیاز به کود داشتیم و در گذشته برای این مساله قدمی برداشته نشده است، گفت: دیدیم اگر کشاورز بتواند با قوت قلب برای کشاورزی برنامه‌ریزی کند باید از پاییز قیمت تضمین شده محصولاتش را بداند پس دولت در تمام این زمینه‌ها توجه جدی خود را آغاز کرد.

 

1300 میلیارد تومان بدهی از گذشته داریم

رییس‌جمهور با اشاره به بدهی‌های حوزه کود، گفت: گفته می‌شود 1300 میلیارد تومان بدهی از گذشته داریم و دیدیم دولت گذشته الحمدالله ارث‌های خوبی برای ما گذاشته است.

 

 

روحانی با اشاره به این‌که برای اعلام قیمت‌های تضمینی، برای رفع بدهی به کشاورزان و تامین کود اقدامات خوبی انجام شده است، تصریح کرد: از جمله اقداماتی که در وزارت کشاورزی انجام شده است تصویب و اعلام به موقع قیمت‌های تضمینی محصولات استراتژیک در 24 قلم به ویژه گندم، اختصاص 200 میلیارد تومان به بیمه محصولات کشاورزی مازاد بر بیمه مصوب 150 میلیارد تومانی، تامین کود‌های شیمیایی کشت و پاییزه کشاورزان با خط اعتباری 500 میلیون دلاری از طریق بانک مرکزی، تامین 300 هزار تن کود فسفاته که از خارج خرید شده است و 80 هزار تن آن در حال توزیع است و ... بوده است.

 

دولت باید اعتبارات لازم ارزی و ریالی را برای حمایت از کشاورزان آماده کند

وی‌ با اشاره به این‌که در بخش کشاورزی رسالت‌هایی بر دوش دولت است، گفت: این دولت است که می‌تواند با واردات نابجا برای کشاورزان مشکل درست کند و یا با واردات بجا و نیازمندی‌های کشاورزان، کشاورزی را توسعه دهد و باید اعتبارات لازم ارزی و ریالی را برای حمایت از کشاورزان آماده کند.

رییس‌جمهور افزود: دولت است که باید بار بخش تحقیقات کشاورزی و حوزه آموزش و دانشکده کشاورزی و تربیت افراد متخصص را بر دوش بکشد و تسهیلات لازم برای ورود ماشین‌آلات مدرن را آماده کند.

 

روحانی با اشاره به این‌که کشاورزی ما باید مکانیزه شود چون کشاورزی سنتی در شرایط فعلی جهان قدرت رقابت ندارد، خاطرنشان کرد:‌ هدف نیست که در کشاورزی فقط نیازمندی خود را تامین کنیم، بلکه باید بازار صادرات هم داشته باشیم و باید کشورهای هدف را فتح کنیم .این صحبت رییس‌جمهور با سر دادن شعار روحانی روحانی تشکر از سوی حاضرین مورد تایید قرار گرفت.

 

روحانی نیز در پاسخ گفت: ما باید از شما تشکر کنیم که در این سال‌های سخت با همه مشکلات بخش کشاورزی، مواد غذایی کشور را تامین کردید، گرچه شرایط ما به گونه‌ای نیست که ما نیازمندیمان را خودمان تامین کنیم و از صددرصد کمتر از 50 درصد یعنی حدود 44 درصد را می‌توانیم تامین کنیم و بقیه را وارد می‌کنیم. البته نمی‌گویم در تمام محصولات باید صددرصد خودکفا باشیم و چیزی را وارد نکنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: همت، ایثار و فداکاری و حضور شما در انتخابات نشان داد کشاورزان و روستاییان ما در صحنه سیاسی و آگاهی سیاسی نه تنها از شهرهای کلان، بلکه از مرز کشور هم اطلاعات‌شان کمتر نیست پس کشاورز آگاه و بیدار، هوشیار، سیاسی و صاحب‌نظر کار و رسالت بزرگی را بر دوش دارد و از همین جا دولت به شما به عنوان نمایندگانی از کل بخش کشاورزی ایران اعلام می‌کند که همه توان را برای احیای کشاورزی به عنوان رسالت و وظیفه ملی انجام خواهد داد و قدم به قدم مشکلات را برمی‌داریم.

 

روحانی با بیان این‌که مشکلات گذشته و مشکلات موجود اصلا ما را ناامید و مایوس نمی‌کند، تصریح کرد: باید کار بیشتر، تلاش، انسجام و وحدت بیشتر داشته باشیم و همه دست به دست هم دهیم تا کشاورزی پررونق کشور را به یادگار گذاریم و دل ملت ایران را خوشحال کنیم.

 

رییس‌جمهور در پایان با بیان این‌که در مقابل همه شما کشاورزان عزیز و زحمت‌کش که با اقتدار و قدرت در روزهای سخت برای انجام رسالت‌تان پایداری کردید، سر تواضع فرود می‌آورم و برای شما آرزوی موفقیت می‌کنم، گفت: امیدوارم آسمان هم به ما کمک کند و در سال زراعی جاری خداوند رحمت خود را به ما نازل کند تا بتوانیم سال پررونق در بخش کشاورزی داشته باشیم.

 

به گزارش ایسنا، در پایان صحبت‌های رییس‌جمهور عده‌ای شعار "ساختمان شیشه‌ای حق مسلم ماست" را سر دادند که این شعار اشاره داشت به ساختمان قبلی وزارت کشاورزی که رییس‌جمهور در پاسخ به آنها گفت چشم ان‌شاءالله.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مجید بازیار 92/8/6:: 9:48 عصر     |     () نظر
<   <<   6   7   8   9   10