استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: تدوین این برنامه موجب تقویت روحیه ?برنامه محوری? و ? نظارتپذیری ? در فعالیت دستگاه های اجرایی و نیز ارزیابی دقیق عملکردها برای نهاد های نظارتی خواهد شد.
عصردنا: استاندارکهگیلویه وبویراحمد گفت: تدوین منظم برنامه راهبردی چهارساله این استان که در آن هدف گزاری ها مبتنی بر واقعیت ها، ظرفیت ها و محدودیت ها در حوزه های مختلف است و مسیر توسعه همه جانبه استان را هموار می کند، وارد مرحله اجرا خواهد شد.
به گزارش "عصردنا" دکترسید موسی خادمی افزود: در پیش نویس این برنامه راهبردی به برخی ضرورت ها، راهکارها و استراتژی های مهم در سطح کلان، منطقه ای و استانی و نیز ضرورت ارایه آمار دقیق و شفاف سازی از سوی دستگاه های اجرایی از مهمترین شاخص های اصلی است.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی جامع و اصولی در جهت پیشرفت و بهبود امور و نیز تحلیل وضع موجود و پیش بینی وضعیت آینده، مستلزم وجود اطلاعات دقیق و به هنگام و یا به تعبیردیگر، سیمای شفاف از عملکرد بخش های مختلف است.
به گفته استاندار، فرایند رسیدن به هدف با چنین روش معقولانه، منطقی و کارشناسی علاوه بر سرعت بخشیدن و سهولت بیشتر در انجام امور درصد خطا و انحرافات را نیز تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد و نظارت بر حسن اجرای این مهم را نیز آسانتر و عملی ترمی کند.
وی افزود: این مهم بویژه برای استانی که برغم برخورداری از مواهب الهی و منابع مختلف همچون نفت و گاز، شرایط اقلیمی ویژه و جاذبه های متنوع گردشگری، وفور منابع آب و به طور کلی استعدادهای فراوان در زمینه های مختلف به دلایلی از جمله محرومیت های تاریخی متأثر از نوع نگاه رژیم منحوس پهلوی به این بخش از میهن اسلامی، نتوانسته است همپای دیگرمناطق کشور مسیر توسعه و پیشرفت را بپیماید، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
خادمی با اشاره به ارایه پیش نویس وتدوین سند توسعه استان گفت: این برنامه پس از نشست های متعدد کارشناسی و تخصصی وهمسو با برنامه های فرا دست والبته برخی از شاخص های کمّی مهم و کلیدی توسعه استان همراه با طرح های مورد نیاز برای تحقق اهداف تهیه شده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: تدوین این برنامه موجب تقویت روحیه ?برنامه محوری? و ? نظارتپذیری ? در فعالیت دستگاه های اجرایی و نیز ارزیابی دقیق عملکردها برای نهاد های نظارتی خواهد شد.
وی یاداور شد: البته آنچه تدوین شده است، نمی تواند به عنوان یک برنامه جامع که در بردارنده تمام فعالیت های دستگاه های اجرایی و برنامه های دولت در استان باشد، تلقی شود بلکه در حقیقت بیانگر مهمترین اقدامات کلیدی و موثر در توسعه این استان در کنار سایر فعالیت های عادی و معمول دستگاه های اجرایی است.
خادمی تصریح کرد: در حوزه مسایل اجتماعی و فرهنگی در این برنامه نیز هر چند مباحث زیر ساختی و سخت افزاری تا حدودی بررسی و تدوین شده است، ولی عمده فعالیت ها در این حوزه ها معطوف به حوزه های نرم افزاری است که این مهم نیز نیازمند هماهنگی بیشتر با دستگاه ها ، نهادها و سازمان های مردم نهاد خواهد بود.